Bruger-aftalen

COUPONS-PROMO-CODE.COM, brug kommissionsbaseret affiliate marketing fra dens handelspartnere (“Affiliate Merchants”). For at sikre, at du som COUPONS-PROMO-CODE.COM-registreret bruger eller gæstebesøg (“Bruger”) fuldt ud forstår, hvad dine rettigheder er som bruger, og hvad vores ansvar er over for dig, har vi oprettet denne brugeraftale ( "Aftale"). Som bruger af COUPONS-PROMO-CODE.COM-webstedet (heri omtalt som "COUPONS-PROMO-CODE.COM" eller "Webstedet"), accepterer du, at du har læst, forstået og accepteret følgende "Vilkår og Betingelser, ”og samtykke til at være bundet af alle” Vilkår og betingelser ”, inklusive eventuelle fremtidige ændringer eller opdateringer dertil.
Vilkår og Betingelser
FÆLLESSKAB

For at dele kuponer på vores community skal du vælge et unikt brugernavn. Duplicerede brugernavne er ikke tilladt, så hvis det navn, du indtaster, allerede er i brug, bliver du bedt om at vælge et andet. COUPONS-PROMO-CODE.COM kan efter eget skøn blokere registrering fra enhver specifik e-mailtjeneste eller ISP. Enhver kupon, der udsendes på vores samfund, inklusive oplysninger knyttet til indsendelse, udtrykker kun synspunkterne fra forfatteren til kuponen og afspejler ikke nødvendigvis synspunkterne fra COUPONS-PROMO-CODE.COM eller enhver person eller enhed der er tilknyttet den. Mens COUPONS-PROMO-CODE.COM muligvis bruger moderatorer og administratorer til at overvåge indholdet og udseendet af kuponindgivelser og anden information, der er lagt ud i vores community, erkender du, at COUPONS-PROMO-CODE.COM ikke er forpligtet til at gøre det. I betragtning af dette samfunds realtidsart er det umuligt for os at overvåge eller gennemgå enhver indsendelse af kuponer og dens indhold. Du accepterer, at hverken COUPONS-PROMO-CODE.COM eller nogen person eller enhed der er tilknyttet det, vil blive holdt ansvarlig for indhold, nøjagtighed, fuldstændighed eller gyldighed af oplysninger, der er offentliggjort på vores samfund. Du accepterer, at du ikke vil bruge vores samfund til at indsende noget materiale eller links til noget materiale eller til at vedhæfte filer, der inkluderer materiale, som bevidst er falsk og / eller ærekrænkende, unøjagtig, voldelig, vulgær, hadefuld, chikanerende, uanstændig, vanvittige, seksuelt orienterede, truende, invasive for en persons privatliv eller på anden måde krænker nogen lov. Du accepterer, at du ikke lægger salgsfremmende oplysninger for et websted eller enhed, som du er tilknyttet, medarbejder, ejer eller på anden måde modtager nogen fordel af. Brugere, der overtræder denne bestemmelse, bemyndiger COUPONS-PROMO-CODE.COM-samfundet til at opkræve et beløb på $ 2000.00 i annonceringsgebyrer pr. Krænkende indgivelse, plus eventuelle opkrævnings- og advokatgebyrer, der er involveret i opkrævningen af ​​gælden. Du accepterer, at du ikke udsender noget ophavsretligt beskyttet materiale uden den udtrykkelige tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten, medmindre en sådan ophavsret ejes af dig eller COUPONS-PROMO-CODE.COM.

Du giver hermed COUPONS-PROMO-CODE.COM en evig, verdensomspændende, royaltyfri licens til at distribuere, kopiere, tilpasse, reproducere, transmittere og på anden måde bruge indhold og information, du poster i vores samfund til ethvert formål og i ethvert medie nu kendt eller i det følgende udviklet. Du er udtrykkeligt enig i, at vi er frie til at bruge alle ideer, koncepter, know-how eller teknikker, der er indeholdt i enhver udstationering eller kommunikation, du sender til os uden kompensation og til ethvert formål, herunder, men ikke begrænset til, udvikling, fremstilling og markedsføring af produkter og tjenester, der bruger sådanne oplysninger.

Annoncer, henviselsesprogrammer, kædeskrifter, pyramideskemaer, anmodninger og links til onlinespilwebsteder er også upassende på COUPONS-PROMO-CODE.COM-samfundet. Enhver bruger, der mener, at en indsendt kupon er uforholdsmæssig, opfordres til at kontakte os straks ved at klikke på "Rapportér et problem" ved siden af ​​en hvilken som helst kupon. Efter modtagelse af en sådan meddelelse vil vi gøre en rimelig indsats for at tage sådanne handlinger, som vi finder nødvendige inden for en rimelig periode. Da dette er en manuel proces, opfordres du til, at vi muligvis ikke kan fjerne eller redigere bestemte kuponer med det samme. COUPONS-PROMO-CODE.COM forbeholder sig retten til at slette enhver kupon, uanset hvilken som helst grund, efter vores skøn. Du accepterer, at du udelukkende er ansvarlig for indholdet af dine kuponer, og at du vil erstatte og holde uskadelig COUPONS-PROMO-CODE.COM og deres agenter og ansatte med hensyn til ethvert krav, der er baseret på udseendet og / eller transmission af din kupon indgivelse (s).
ROBOTTER

Dette websted indeholder overskrifter for robot ekskludering. Meget af informationen om COUPONS-PROMO-CODE.COM opdateres på realtid og er proprietær eller er licenseret til COUPONS-PROMO-CODE.COM af vores brugere, tilknyttede forhandlere eller tredjepart. Du accepterer, at du ikke vil overskride den begrænsede adgang til det websted, der er givet dig eller bruge nogen robot, edderkop, skraber eller andre automatiserede midler til at få adgang til COUPONS-PROMO-CODE.COM til ethvert formål uden vores udtrykkelige skriftlige tilladelse. Derudover er du enig i, at du ikke vil:

træffe enhver handling, der pålægger eller efter vores eget skøn kan pålægge en urimelig eller uforholdsmæssig stor belastning på vores infrastruktur
kopiere, gengive, ændre, oprette afledte værker fra, distribuere eller offentligt vise noget indhold fra dette websted uden forudgående udtrykkelig skriftlig tilladelse fra COUPONS-PROMO-CODE.COM og passende tredjepart, hvis relevant;
forstyrre eller forsøge at forstyrre den korrekte funktion af webstedet eller aktiviteter udført på webstedet eller
omgå vores robotekskluderingsoverskrifter eller andre foranstaltninger, vi måtte bruge til at forhindre eller begrænse adgangen til webstedet.

GENERELLE BESTEMMELSER
Brug af online kuponer

COUPONS-PROMO-CODE.COM leverer online-kuponer som en gratis service til sine brugere. COUPONS-PROMO-CODE.COM er ikke ansvarlig for indløsning, fejl / mangler eller udløb af online-kuponer, og det er dit ansvar at sørge for, at der findes en rabat, speciel pris eller gratis tilbud i kasseprocessen for en tilknyttet sælger . Alle tilbud og kampagner på dette websted kan ændres uden varsel. COUPONS-PROMO-CODE.COM har ingen kontrol over lovligheden af ​​nogen kuponer eller andre tilbud, der er afgivet af tilknyttede forhandlere, evnen til nogen af ​​de tilknyttede forhandlere til at gennemføre salget i overensstemmelse med tilbudene eller kvaliteten af ​​de tilbudte varer af de tilknyttede forhandlere. COUPONS-PROMO-CODE.COM har ingen kontrol over, om tilknyttede forhandlere vil respektere de tilbud, der vises på COUPONS-PROMO-CODE.COM, og garanterer ikke nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​de informationer, der findes på webstedet. I tilfælde af at du har en uenighed med en tilknyttet sælger på nogen måde, der vedrører COUPONS-PROMO-CODE.COM webstedet eller brugen af ​​oplysninger fra webstedet, accepterer du at give afkald på og frigive COUPONS-PROMO-CODE.COM fra enhver og alle krav, krav, handlinger, erstatning (faktiske og følgeskab), tab, omkostninger eller udgifter af enhver art og art, kendt og ukendt, afsløret og ikke afsløret i forbindelse med denne tvist.
DISCLAIMERS OG BEGRÆNSNINGER OM ANSVAR

COUPONS-PROMO-CODE.COM LEVERES AF COUPONS-PROMO-CODE.COM "SOM ER ER" OG "SOM TILGÆNGELIG." TIL Maksimalt omfang, der er tilladt af loven, fralægger COUPONS-PROMO-CODE.COM ALLE REPRÆSENTATIONER OG GARANTIER, UDTRYKKELIGT ELLER UNDERFORSTÅET MED HENSYN TIL COUPONS-PROMO-CODE.COM, INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, UNDERVISNING AF FORRETNING NOGTIGT SÆRLIGT FORMÅL OG IMPLICEREDE GARANTIER, DER OPRÅDER FRA KURSEN FOR HANDEL ELLER KURSEN FOR YDELSE. DU ER ENIGE I AT COUPONS-PROMO-CODE.COM IKKE VÆRE ANSVARLIG FOR NOGEN UDGIFTER ELLER SKADER, DER OPSTÅR UDEN UMIDDEL MELLEM DIG OG EVENTUELT AFFILIERET SALG, OG DU HAR DERFOR udtrykkeligt afkald på noget sådant krav imod COUPONS-PROMO- CODE. , OFFICERER, DIREKTORER, MEDARBEJDERE, FORældre, DATTERSKAB, AGENTER OG REPRÆSENTANTER. COUPONS-PROMO-CODE.COM TAGER IKKE NOE REPRÆSENTATIONER ELLER GARANTIER VEDRØRENDE VARER ELLER TJENESTER, DER ER TILBUD ELLER LEVERES AF AFFILIATE SALGANTER ELLER LEVERANDØRER. COUPONS-PROMO-CODE.COM GØRER IKKE NOER UDTRÆDELSER, DER TILGANG TIL DETTE WEBSTED VÆRE UTROLIGE ELLER FEJLFRI, OG COUPONS-PROMO-CODE.COM ANTAGER INGEN ANSVAR FOR NOE SKADER, DER ER FORSYTTET AF DIN ACCESS, ELLER INABIL STED, INKLUDERENDE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, DIN MANGLIGHED TIL AT modtage rabat ved at købe emner med en deltagende forhandler.

Du accepterer at skadesløsholde og afholde COUPONS-PROMO-CODE.COM, DETs forældre, datterselskaber, deltagere, embedsmænd, instruktører og medarbejdere, ubesværet fra ethvert krav eller krav, herunder rimelige forsikringsselskaber ELLER BEMÆRKER til parter Uden for dit brug af COUPONS-PROMO-CODE.COM, VOLKNINGEN AF DEVILKE BETINGELSER VED DIG, ELLER KOMMISSIONENS OVERENSSTEMMELSE, ELLER NOGEN ANDEN BRUGER AF DIN REGNSKAB, AF ENHVER INTELLEKTUEL EJENDOM eller anden ret til nogen person eller enhed, ELLER SOM RESULTAT AF NOGEN TREKKNING, LIBELOUS, OBSCENE, HARASSING ELLER STOLTIGT MATERIALE INDHOLDT I NOGEN MEDLEMKOMMUNIKATION.
Ændring af aftale

DE "VILKÅR OG BETINGELSER" SÆTTES I DENNE AFTALE KAN ÆNDRES FRA TID TIL TID; COUPONS-PROMO-CODE.COM VIL UDLEVER DE ÆNDRINGER PÅ DENNE SIDE. DU GODKENDER AT BINDES AF ALLE BEMÆRKENDE "VILKÅR OG BETINGELSER", INKLUDERENDE ALLE OPDATERINGER TERETO. COUPONS-PROMO-CODE.COM VÆRR IKKE ANSVARLIG, HVIS DU IKKE LÆRDER MODIFICATIONEN. DET ER DITT ANSVAR FOR AT TJEKKE DETTE SIDE AF COUPONS-PROMO-CODE.COM-WEBSTEDET KRAVLIGT AT BESTEMme, HVIS DENNE AFTALE ER ÆNDRET. HVIS DU IKKE ER enig i nogen ændring af denne aftale, skal du øjeblikkeligt opsige dit brugernavn, adgangskode og registrering.
Overholdelse af love og forskrifter

Du accepterer at overholde alle gældende love, regler og forskrifter. Du kan deltage i COUPONS-PROMO-CODE.COM, hvis og i det omfang en sådan deltagelse er tilladt af sådanne love, regler og forskrifter. COUPONS-PROMO-CODE.COM kan nægte at tilmelde, begrænse, ændre eller afslutte dit brugernavn, adgangskode og registrering uden ansvar over for dig eller nogen anden tredjepart, hvis du overtræder nogen lov, regel eller regulering, om din deltagelse kunne overtræde nogen lov , regel eller regulering.
Ejendomsret til indhold

Du anerkender, at COUPONS-PROMO-CODE.COM indhold, herunder men ikke begrænset til: tekst, lyde, fotografier, grafik eller andet materiale indeholdt i enhver COUPONS-PROMO-CODE.COM kommunikation, reklamer eller meddelelser, hvad enten det er af COUPONS-PROMO -CODE.COM eller COUPONS-PROMO-CODE.COMs annoncørers eller tilknyttede forhandlere, service og software er beskyttet af ophavsret, varemærker, servicemærker, patenter og / eller andre ejendomsrettigheder og love. Du har kun tilladelse til at bruge indhold, service eller software, som det udtrykkeligt er godkendt af COUPONS-PROMO-CODE.COM, dets annoncører og tilknyttede forhandlere, alt efter hvad der er tilfældet. Du anerkender, at alle de intellektuelle ejendomsrettigheder på webstedet ejes af COUPONS-PROMO-CODE.COM eller COUPONS-PROMO-CODE.COMs licensgivere. Bestemmelsen af ​​webstedet overfører ikke nogen rettigheder, ejendomsret eller interesse i eller til sådanne intellektuelle ejendomsrettigheder til dig eller tredjepart.
Opsigelse af aftalen

Enhver overtrædelse af betingelserne og betingelserne i denne aftale er grund til opsigelse af dit brugernavn, adgangskode og registrering hos COUPONS-PROMO-CODE.COM.
COUPONS-PROMO-CODE.COM forbeholder sig retten til at opsige dit brugernavn, din adgangskode og din registrering, hvis din konto er inaktiv i 24 (XNUMX) måneder i træk ..
Du kan til enhver tid opsige dit brugernavn, adgangskode og registrering ved at sende en mail til vores 24 Hour kundeservice.

Varsel

Alle meddelelser om COUPONS-PROMO-CODE.COM vil blive givet via e-mail, post eller ved generel post til COUPONS-PROMO-CODE.COM webstedet.
Afkald

COUPONS-PROMO-CODE.COM's manglende udøvelse eller håndhævelse af nogen ret eller bestemmelse i denne aftale udgør ikke et afkald på en sådan ret eller bestemmelse.
Afskedigelighed af bestemmelser

Enhver bestemmelse (eller en del deraf) i denne Aftale, som er fundet ugyldig, forbudt eller uhåndhævelig, er kun ineffektiv i omfanget af et sådant forbud og ikke kan håndhæves, uden at den resterende del af bestemmelsen eller de øvrige bestemmelser herom ugyldiggøres. I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lov, frafalder hver af parterne herved enhver lovbestemmelse, der forbyder eller gør det umuligt at gennemføre nogen bestemmelser herom på nogen måde.